ПРОМО ПАКЕТ 3+1 Паста за зъби при чувствителност «Сибирска облепиха».

   Код: 403024promo


   Наличност: В наличност

ЦЕНА: BGN 48.00 лв.
Въведи количество: Купи сега

Ежедневна грижа и намаляване на чувствителността на зъбите

Иновационната почистваща основа Tixosil SoftClean® помага за намаляването на чувствителността на зъбите и препятства изтъняването на зъбния емайл. Пастата освежава дъха и подобрява състоянието на венците.

Маслото и натуралният сок от алтайска облепиха способстват бързото заздравяване на уврежданията на венците и на лигавицата на устната кухина.

Екстрактът от невен потиска размножаването на кариесогенните бактерии и възстановява нормалната микрофлора на устната кухина.

Екстрактът от риган притежава мощен антиоксидантен ефект, подобрява кръвоснабдяването на зъбите и венците, има отличен освежаващ ефект.

Съгласно резултатите от  клиническите  изследвания проведени от  Центъра по Профилактична Стоматология «ПРОВИДЕНТ», г. Москва, Русия през септември-декември 2015 г.  при участието  на 38 доброволци, в течение  на 90 дни.

Клинично доказано е че:

Способства  за намаляване  чувствителността на  зъбите към температурата  с  31,58%

Способства за намаляване  чувствителността на  зъбите  към тактилните дразнители с 30,16%

Способства за намаляване образуването на  зъбна плака с 59,76%

Активни компоненти:

 • масло от алтайска облепиха
 • натурален сок от алтайска облепиха
 • екстракт от невен
 • екстракт от риган
 • бизаболол
 • витамин Е

Не съдържа флуорид, натриев лаурил полиетилен гликол, парабени, груби абразивни компоненти, антисептици, синтетични аромати и оцветители. Не е тествано върху животни.

Начин на употреба: Почиствайте зъбите и венците не по-малко от два пъти дневно. Децата да мият зъбите си в присъствието на възрастен и да използват от пастата количество колкото грахово зърно. 

Количество: 75 мл

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре