+359(0)879 529 320 +359(0)888 570 296     whatsapp viber
МОЯТА КОЛИЧКА:

0 брой(я) - BGN 0.00 лв.
Не си добавил продукти в количката!


Коледен комплект грижа за зъбите "Елемвитал органичен калций и паста за зъби Шипка реминерализираща"Коледен комплект грижа за зъбите "Елемвитал органичен калций и паста за зъби Шипка реминерализираща"
Код: komplekt kalcii
Наличност: 100
ЦЕНА: BGN 33.60 лв. BGN 26.88 лв.

100 или повече BGN 26.88 лв.
Въведи количество:       
Органичен калций и сибирски билки "Елемвитал"
(хранителна добавка)
 
Повече от 99% от цялото  количество калций, съдържащ се в човешкия организъм, е съсредоточено в тъканите на костите и на зъбите. Калцият е най-важният структурен компонент на опорно-двигателния апарат, необходим е и за доброто състояние на ноктите и на косата, а така също и за пълноценната работа на нервната, сърдечно-съдовата и мускулната система (калцият способства за поддържането на нормалния тонус на кръвоносните съдове, „отговаря“ за съкращаването и  отпускането на скелетната мускулатура, а така също взема участие в  процесите на регулация на възбуждане и на задържане в кората на главния мозък). Притежаващ противовъзпалителни, противоалергични и антиоксидантни свойства, калцият играе достатъчно важна роля в активацията на храносмилателните ензими и в регулацията на кръвосъсирването, способства за повишаването на съпротивляемостта на човешкия организъм спрямо въздействието на различни инфекции и токсини.
 
Ежедневно в нашия организъм трябва да постъпват около 800 мг калций, което е много сложно да се осигури чрез хранителните продукти. Ето защо е много важно да запълним калциевия дефицит и да съхраняваме баланса на съдържанието му в организма.
 
С тази цел Корпорация «Сибирско здраве» разработи Елемвитал с калций, съдържащ в състава си композиция от макроелементи в органична форма (калциев хидроксипатит, калциев карбонат, калциев цитрат) и растителни екстракти.
 
Калциевият хидроксиапатит е основният минерал на костната тъкан и твърдата тъкан на зъбите (неорганичната част на човешката костна тъкан съдържа до 97% калциев хидроксиапатит). Калциевият хидроксиапатит се отличава с високи показатели на ефективност и усвояемост.
 
Растителни компоненти, съдържащи се в «Елемвитал с органичен калций»:
Екстракт от соя
По своята структура се отнася към биофлавоноидите и притежава естрогеноподобно действие, освен това соевите изофлавони притежават антиоксидантно действие, което превъзхожда аналогичното действие на  токоферола. Важно свойство на соевите изофлавони е тяхната остеогенна активност, състояща се в отслабването на процесите на резорбция на костта и  увеличаване на нейната минерална плътност;
 
Екстракт от хвощ
Подобрява кръвообращението, стимулират процесите на метаболизма и функционалната дейност на съединителната тъкан, лигавиците, стените на кръвоносните съдове.
Активен състав: - калциев карбонат, калциев хидроксиапатит, калциев цитрат, екстракт от соя, екстракт от хвощ, витамини С, D3, В6
 
Начин на прием: За възрастни - по 1 капсула 3 пъти на ден по време на хранене. Продължителност на приема – 3 месеца; на курсове 2-3 пъти в годината.
 
Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на рационалното хранене! Не е лекарствено средство. Преди употреба се консултирайте с лекар.
 
Опаковка – 60 капсули
 
 

Природна профилактична паста за зъби "Сибирска шипка"

Възстановяване и обновяване

Три принципа за защитата на вашите зъби и венци:

 Ефективни и мощни натурални компоненти – екстракт от сибирска шипка и червената глина – подобряват кръвоснабдяването на венците, способстват за възстановяването на тъканите в устната кухина, ефективно укрепват зъбния емайл.

 Екстрактът от сибирска шипка, притежаващ ненадминато съдържание на витамин С, регулира съсирваемостта на кръвта и проницаемостта на кръвоносните съдове, оказва общоукрепващо и повишаващо имунитета действие. Червената глина е  природен източник на лесноусвояеми ценни минерални вещества, включително и на незаменимия за човека микроелемент желязо.

 Естествена защита от сибирската природа (природна защита): активните екстракти от целебните сибирски растения – сибирска хвойна,  облепиха, салвия и лайка, препятстват развитието на възпаления и  пародонтоза, потискат активността на бактериите, причиняващи кариес.

 

Активен състав: екстракт от сибирска шипка, червена глина, екстракти от сибирска хвойна и салвия, екстракти от облепиха и лайка

​Не съдържа флуорид, натриев лаурил полиетилен гликол, парабени, груби абразивни компоненти, антисептици, синтетични аромати и оцветители. Не е тествано върху животни.

Начин на употреба: Почиствайте зъбите и венците не по-малко от два пъти дневно. Децата да мият зъбите си в присъствието на възрастен и да използват от пастата количество колкото грахово зърно.

75 мл

 

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Тагове: калций, паста за зъби, шипка, червена глина
eshop

©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре