Балсам за стави и сухожилия "Уян Номо" нова ф-ла с органична сяра

ЦЕНА: BGN 12.00 лв.
Въведи количество: Купи сега

Гъвкав лък «Уян Номо»

 Натурален балсам за тяло с глюкозамин и хондроитин - Защита на ставите

Отсъствие на гъвкавост и подвижност – това е постоянен дискомфорт, скованост и даже вероятност да получиш травма. Сложно е да се води пълноценен живот, когато всяко движение причинява болка. За щастие, да се възстанови гъвкавостта и да се върне радостта от движението е възможно.

 УЯН НОМО (ГЪВКАВ ЛЪК) – натурален балсам за тяло с екстракти от сибирски билки, етерични масла, глюкозамин и хондроитин.

В основата на балсама УЯН НОМО стои  иновационна формула, която съдържа увеличена концентрация на активните вещества в сравнение с аналогичните продукти. Това значително повишава ефективността на действие.

  • Екстракт от зарасличе способства за намаляване на възпаление и заздравяване на микроувреждания на кожата, има успокояващо действие.
  • Екстракт от блатен петолистник притежава противовъзпалително, противооточно действие, способства за заздравяване на увредени тъкани.
  • Хондроитин сулфат способства за укрепване на съединителнотъканни структури, оказва профилактично, аналгетичено и противовъзпалително действие.
  • Глюкозамин  - противовъзпалително и обезболяващо действие.
  • Етеричните масла от хвойна, евкалипт, розмарин и кайепутово дърво оказват противовъзпалително действие, способстват за ускоряване регенерацията на клетките на кожата, подобряват микроциркулацията на кръвта.
  • Органичната сяра подобрява междуклетъчното взаимодействие в тъканите, ускорява процесите на възстановяване.

Начин на употреба:

2-4 пъти на ден с меки масажни движения да се нанася върху проблемните участъци. Най-голяма ефективност на балсама се достига при ежедневна употреба 2 седмици минимум. При натъртване се препоръчва компрес за 20-30 минути. ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕПОРЪКИ: балсамът е особено ефективен в съчетание с фиточай «Уян Номо» и фитосорбент «Лимфосан-артро» 

Опаковка:  100 мл.

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре