+359(0)879 529 320 +359(0)888 570 296     whatsapp viber
МОЯТА КОЛИЧКА:

0 брой(я) - BGN 0.00 лв.
Не си добавил продукти в количката!


СИНХРОВИТАЛ V. Хронобиологична поддръжка на дихателната система. Имунитет.СИНХРОВИТАЛ V. Хронобиологична поддръжка на дихателната система. Имунитет.
Код: 500073
Наличност: 49
ЦЕНА: BGN 39.60 лв.
Въведи количество:       

СИНХРОВИТАЛ V. Хронобиологична поддръжка на дихателната система. Имунитет.

(хранителна добавка)

Синхровитал V  се препоръчва за възрастни като източник на гинсенозиди и допълнителен източник на апигенин. Съдержит полизахариди, от които най -ефективен – арабиногалактан (специално вещество, получено от лиственица сибирска). Това е отличен стимулатор на имунната система, който е почти  2 пъти по- ефективно от ехинацея засилва образуването на клетки на имунитета. Като източник на растворими диетични влакна, арабиногалактан подобрява храненето, усвояването и поддържането на здравето на стомашно-чревния тракт.

СТИМУЛАТОР НА ИМУННАТА СИСТЕМА. Съдържа комплексът ResistAid™ - комбинация от арабиногалактан и природни биологически активни полифеноли, получени от  лиственица.

ЕФЕКТИВНОСТТА  ДОКАЗАНА КЛИНИЧЕСКИ. Арабиногалактанът е ефективен за  модулация на имунен отговор  на интервенция на болезнетворни микроорганизми, което е потвърдено от специални изследвания (Udani и съавт., 2010) в Германия.

АНТИМИКРОБНО ДЕЙСТВИЕ. Съдържа живовляк, салвия и лайка  – растения с общопризнати антимикробни и противовъзпалителни свойства.

Начин на употреба:

За възрасни -по 1 зелена капсула от комплекса № 1 сутрин и по 1 прозрачна капсула от комплекса № 2 вечер по време на хранене. Продължителност на приема – 2 месеца.

 

Състав на утринния комплекс: арабиногалактан от лиственица ResistAid™, екстракт от корен жен-шен, екстракт от листа на живовляк.

Състав на вечерния комплекс: арабиногалактан от лиственица ResistAid™, екстракт от листа градински чай, екстракт от цвят лайка, екстракт от мащерка.

60 капсули

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Тагове: Синхровитал V, хронобиология, имунна система, дихателна система
eshop

©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре