Плащане с карта

След като сте добавили желаните продукти в кошницата кликнете върху бутона „Да се плати поръчката”. След това въведете адреса за доставка. Когато натиснете бутона «Да се плати», ще бъдете пренасочени към сайта на системата за онлайн картови разплащания Paypal със защитено свързване, където трябва да въведете данните на своята банкова карта и да извършите дължимото плащане.

 

Данните, които клиентът следва да попълни при плащане с банкова карта, са:

Данни за картата (номер, дата на валидност, име на картодържателя, адрес) и да се идентифицира със CVV/CVC кода за сигурност на гърба на картата.

За карти, издадени като 3D secure, платежният модул автоматично ще прехвърли картодържателя към  системата за допълнителна идентификация на банката-издател на картата.

„Сибирско здраве – България” ЕООД

приема плащания с банкови карти MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron

 

Допълнителна информация за чуждестранни клиенти

Валутата на плащанията с кредитна / дебитна карта е Евро (EUR). Ако валутата на картодържателя се различава от валутата на плащането, сумата на плащането ще бъде изчислена по съответния за деня валутен курс на организацията издала картата.

 

Валидиране на кредитна карта

Всички картодържатели на кредитна / дебитна карта са обект на проверка и оторизиране от издателя на картата. Ако издателят на Вашата карта откаже плащане, или по някаква причина не разреши плащане, Вие ще бъдете уведомен за това незабавно.

 

Защита на картовите данни

По време на процеса на проверка за автентичност, персоналът на магазина няма достъп до съдържанието на поверителни данни, които се обменят между картодържателя и банката, независимо от факта, че сделката се осъществява в интернет страницата на магазина.

 

MasterCard SecureCode / Verified by Visa

Благодарение на  MasterCard SecureCode и Verified by Visa онлайн пазаруването е още по-безопасно. Ако банката ви участва в този процес, то при плащане се отваря допълнителен прозорец, който ви свързва с банката. Там Вие трябва да вкарате своята парола, идентифицирайки се в качеството си на правомерният притежател на картата.  Паролата има значение за безопасността, тъй като я знаете само Вие и банката. За да разберете, дали Вашата банка участва в този процес, моля да се обърнете към Вашият консултант в банката, която Ви обслужва.

След плащане или отказване от плащането отново ще бъдете върнати в Интернет магазина.

Плащане с наложен платеж

В момента на доставката на Вашата поръчка от куриер на фирма "Еконт-експрес"

Плащане чрез банков превод 

Плащания чрез банков превод могат да бъдат извършвани от клон на всяка банка или пощенска служба.

Начинът на плащане се избира по време на завършването на поръчката на онлайн-магазина. Когато изберете „банков превод“, след завършване на поръчката ще ви бъде дадена информация за номерата на банковите сметки на «Сибирско Здраве Русе » ЕООД – можете да ги използвате, за да попълните платежно нареждане или вносна бележка както физически, в клон на банка, така и чрез електронно банкиране.

Сумата може да се заплати в българска валута (BGN) или в евро (EUR).

Банкова сметка на «Сибирско Здраве Русе » ЕООД:

Райфайзен Банк България 
клон Русе, ул. ‘'Борисова'' №4

Титуляр: «Сибирско Здраве Русе » ЕООД

Сметка в Лева 
 
IBAN BG76RZBB91551006595931
BIC RZBBBGSF


Данни на получателя:

«Сибирско Здраве Русе » ЕООД 
ул. ''Борисова’' № 63, вх.4, ет.0
7012, Русе

Забележка: Когато плащате от банка, намираща се извън територията на България, «Сибирско Здраве Русе » ЕООД изисква SWIFT документ (междубанков документ). Само той дава пълна сигурност, че сумата е постъпила по банковата ни сметка.  

Когато плащате по банков път, трябва да изпишете правилно банковата сметка, номера на поръчката и вашите имена. Това ще ни позволи бързото и навременно обработване на Вашата поръчка.


©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре