Наука
+359(0)879 529 320 +359(0)888 570 296     whatsapp viber
МОЯТА КОЛИЧКА:

0 брой(я) - BGN 0.00 лв.
Не си добавил продукти в количката!
 

Научно-иновационният център на Корпорация "Сибирско здраве"

 

Сибирско здраве

 

Научно - иновационният център е крупно обединение, което се занимава с медико - биологични изследвания, разработване на оздравителни програми и производство на нови биологично активни препарати за реализация на тези програми.

Научно-иновационният център е разположен в академичното градче на Новосибирск. Това дава уникална възможност да се развива плодотворно сътрудничество с водещи научно-изследователски учреждения от световно известното научно средище и да се създават най-прогресивни и уникални продукти за здравето.

Много важно е да се подчертае, че Научно-иновационният център на Корпорация "Сибирско здраве" се явява самостоятелна научно- производствена организация, която има собствен научен отдел, изследователски лаборатории и най-съвременната производствена база.

Освен това, продуктите на Научно-иновационният център имат още една много важна особеност: всички те се създават в рамките на комплексна програма за оздравяване на организма, която е разработена от специалисти от центъра и чийто ефект се доказва чрез провеждането на клинични изследвания във водещи научно-изследователски учреждения в Русия.


Основни направления в работата на Научно-иновационния център:


Научно-иновационния център включва в себе си "Научен отдел",  "Научно-образователен център" и  "Производствена база"

В състава на научният отдел работят консултанти и експерти с голям опит в областта на изследванията, разработването и приема на биологично активни добавки към храната. Независимо от щатните специалисти в научния отдел, постоянно се привличат много водещи в Русия специалисти  в тази област на медицината.

В задачите на научния отдел влиза установяване на научно партньорство с водещите научно-изследователски организации, търсене на перспективни разработки и технологии, а също и провеждане на клинични изпитания на биологично активни добавки. Главен резултат от дейността на отдела е създаването на собствени уникални рецептури, които след време могат да станат нови продукти на Корпорация "Сибирско здраве".

 

В Научно-образователния център работят професионални журналисти и лектори, които подготвят учебно-методическите материали и видеопрезентациите за продуктите на Корпорацията, а също така редовно провеждат образователни семинари за продуктите на Корпорацията в различни райони на Русия и в чужбина.

Научно-иновационният център е разположен в новосибирския Академичен град.Това дава уникална възможност за развитие на плодотворно сътрудничество с водещи научно-изследователски центрове от световно известни научни градове и създава най-първите и уникални продукти за здравето.

 

Учени от научно-иновационния център:

Сибирско здравеГичев Юрий Петрович

Доктор на медицинските науки, професор, академик на Руската академия по екология, ръководител на българо-руския научно образователен център " Сибирско здраве"

Сибирско здраве​Удинцев Cергей Николаевич

Доктор на медицинските науки, професор на Сибирския държавен медицински университет, директор на предприятие „ Биотехнология"

Сибирско здравеКараник Владимир Степанович

Кандидат на медицинските науки, лекар-онколог с най-висока степен в Русия

 

Сибирско здравеПроизводствената база позволява най-прогресивните разработки на руските учени и на специалистите от Научно-иновационния център да се въплътят в нови уникални продукти, като Корпорация "Сибирско здраве" всяка година пуска над 10 нови продукта. Базата е съоръжена с уникални производствени линии с обща производителност до 120 хиляди опаковки от различни продукти за денонощие.

 

 

Всяка силна компания, устремена в бъдещето, трябва да има свои собствени разработки,

патенти и  собствено производство.            В противен случай, е невъзможно да се създаде един наистина конкурентен продукт.Поради това, през 1999  г., само  3 години, след основаването си, корпорация "Сибирско здраве" открива първата собствена производствена база. През 2007 г. тя стартира втора производствена база. Новият завод е построен в съответствие с международните стандарти на GMP, ISO 9001, HAASP, FDA. Пред 2016 година бива открита и трета ултра-модерна производствена база.

 

 

Основни производствени линии

Производство на продукти под формата на капсули. 

 

Производство на меки желатинови капсули.

 

 

Производство на растителни чайове

 

Производство на продукти от мед и пчелен прополис ​

 

Производство на козметични продукти

 

Гаранция за потребителя

eshop

©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре