+359(0)879 529 320 +359(0)888 570 296     whatsapp viber
МОЯТА КОЛИЧКА:

0 брой(я) - BGN 0.00 лв.
Не си добавил продукти в количката!


Greenpin ЕКО концентрат за измиване на повърхности 450 млGreenpin ЕКО концентрат за измиване на повърхности 450 мл
Код: 401917
Наличност: 100
ЦЕНА: BGN 28.80 лв.
Въведи количество:       
Иновационно универсално средство за измиване на повърхности, създадено на базата на миещи вещества с природен произход, получени от пшеничени трици и цвекло. Идеално е за всекидневна грижа за дома. Подходящо е за отстраняване на замърсявания от всякакви повърхности: стени, кухненски плоскости, печки, мебели, под. Меката формула позволява то да се използва върху всички видове материали: дърво, ламинат, пластмаса, стъклокерамични и каменни повърхности.
Ефективно се справя със замърсяванията, не се изисква отмиване, има дезинфициращо действие. Оказва лек антистатичен ефект и позволява да се съхрани чистотата в дома по-продължително, отколкото обикновено. Придава блясък на хромираните повърхности.
Успешно е преминал дерматологично тестване. ЕКОсредството е напълно биоразлагаемо, не нанася вреда на околната среда.
 
Състав:
вода – гликозиди от пшеничени трици от слама (от пшеница) – етерично масло от хвойна – етерично масло от туя - каприк/каприлик гликозид (от захар) - алкил полипентозиди (от пшеница и цвекло) - етоксидигликол - натриев хидроксиметилглицинат - бензалкониев хлорид - етилендиамин дисукцинат тринатрий - ароматизатор из хвойново масло - ароматизатор от кедрово масла кедро - ароматизатор от ванилово масло
 
Начин на употреба :
За ежедневно почистване и измиване на подовете: 20-40 мл (1-2 капачки) се разтварят в 5 л. вода. Не е необходимо отмиване. За почистване на кухненски повърхности: 20-40 мл (1-2 капачки) се разтварят в 1 л. вода. Не е необходимо отмиване. За отстраняване на силни замърсявания се използва в концентриран вид. Препоръчва се да се отмие с вода или след почистването да се забърше повърхността с чиста влажна тъкан.
 
Опаковка 450 мл

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Тагове: green pin
eshop

©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре