+359(0)879 529 320 +359(0)888 570 296     whatsapp viber
МОЯТА КОЛИЧКА:

0 брой(я) - BGN 0.00 лв.
Не си добавил продукти в количката!


Kомплекс сибирски билки и алтайски мед "Апивит". Имунна система. 185 грKомплекс сибирски билки и алтайски мед "Апивит". Имунна система. 185 гр
Код: 500100
Наличност: 50
ЦЕНА: BGN 24.00 лв.
Въведи количество:       

"Апивит" - фитокомплекс от алтайски мед и сибирски билки

(Хранителна добавка)

Пчелният мед е един  от най-древните хранителни продукти, а може би и най-древното лекарство. Историята за употребата на меда за лечебни цели е на повече от 10 000 години, но и до днес медът остава едно от най-популярните лечебно-профилактични средства.


Създавайки продукта «Апивит», специалистите от Корпорация «Сибирско здраве» са избрали особен подход – комбинирането на пчелен мед с натурални екстракти от специално подбрани лекарствени растения. При това медът допълнително е обогатен с биологично активни компоненти, отсъстващи в цветния нектар, но намиращи се в достатъчно количество в корените, листата, стъблата и плодовете на лекарствените растения, чиито екстракти влизат в състава на «Апивит».  Това позволява:

·         да се усили лечебно-профилактичната активност на меда;

·         да се придаде на продуктите профилирано въздействие ;

·         да се постигне по-бърз оздравителен ефект;

·         да се съкрати продължителността на оздравителния или възстановителен курс;

·       "Апивит" може да се използва както при продължителна употреба, така и като средство за “бърза помощ”.

 

Апивит

Пчелният мед отдавна се използва като ефективно средство при простудни и възпалителни заболявания, а така сащо и при изтощение или за възстановяване след болест. В «Апивит» всички тези свойства допълнително са усилени за сметка на вложения в състава на продукта щателно подбран растителен комплекс, притежаващ противовъзпалително и очистващо действие (преди всичко – цвят липа и корен от сладник). Плодовете на шипката и черния касис, които също влизат в състава на «Апивит» са богат източник на витамин С, който е необходим за поддържане на имунитета. Уникалността на «Апивит» е в това, че едно и също лечебно действие многократно се дублира и усилва от различни лекарствени растения.

«Апивит» се препоръчва като общоукрепващо средство при следните състояния:

·         простудни заболявания, остри и хронични заболявания на УНГ- органите и дихателните органи;

·         авитавитаминози;

·         имунодефицитни състояния;

·         изтощение на организма или възстановяване след прекарана болест;

·         повишена нервна възбудимост, стрес, нарушения на съня;

·         синдром на хроничната умора.

Предупреждение:
Индивидуална непоносимост към компонентите на продукта.

Начин на употреба:
Като профилактично средство по 1 чаена лъжичка (7,5 г) 3-4 пъти на ден. При остри простудни заболявания или обостряне на хронични такива по 2 чаени лъжички (15 г) 3-4 пъти на ден. Максимална дневна доза - 50 г. 

Състав: натурален високопланински алтайски мед, екстракти от листата на липа, корен от гол сладник, стръкове от бутрак, съплодия от хмел, плод шипка, плод черен касис, плод черна боровинка, брезови пъпки.

Опаковка – 185 г.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на рационалното хранене! Не е лекарствено средство. 

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Тагове: Kомплекс сибирски билки и алтайски мед "Апивит". Имунна система. 185 гр
eshop

©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре