Тримегавитал ДХК омега 3 суперконцентрат

ЦЕНА: BGN 44.40 лв.
Въведи количество: Купи сега

Тримегавитал. ДХК Суперконцентрат - защита на главния мозък и зрението

(хранителна добавка)

«Тримегавитал. ДХК Суперконцентрат» е допълнителен източник на полиненаситени мастни киселини Омега-3, активен компонент на които се явява:

Докозахексаенова киселина (ДХК). ДХК – това е полиненаситена мастна киселина,  която е ключева за растежа и развитие на човека на всички етапи от неговия живот. Тя е незаменима и постъпва в нашия организъм само с хранителни продукти, не се синтезира в човешкия организъм.

В организма по-голямата част от ДГК се натрупва в обвивката на мъжките полови клетки, мозъчните клетки и ретината на окото, което пряко влияе върху тяхната функционална активност. Именно благодарение на наличието на  ДГК клетките на очите и нервната система имат еластични стени, които леко пропускат зрителни и нервни импулси. А от това пряко зависи нашето зрение, памет и умственна активност.

Обаче в днешно време при по-голямата част от хората се наблюдава хроничен дефицит на ДХК. Това е свързано с факта, че морска риба и морски дарове, които съдържат ДХК, не толково често присътстват на нашата трапеза; освен това, ние основно ядем риба, развъждана в рибарници с използване на изкуствена захранка. НО! Самите риби не синтезират ДХК – те я получават от дълбоководни водоросли, или от малки рибки, които се хранят с водорослите. Т.ч. изкуствено развъждана  риба често не съдържа не само докозахексаенова киселина, но и изобщо омега-3 мастни киселини.

Именно затова в качеството на суровина за продукта «Тримегавитал. ДХК Суперконцентрат» се използва маслото от дълбоководни морски водоросли, което се приготвя  по специална технология и няма специфическа миризма на риба.

Начин на прием: По една капсула на ден по време на хранене.

Състав за 1 капсула: Концентрат на докозахексаенова киселина Life DHA ™, изолиран от дълбоководни морски водорасли (20 мг)

Опаковка: 30 капсули  по 0,74 г

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на рационалното хранене! Не е лекарствено средство. 

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре