Синхровитал VII. Хронобиологична поддръжка на зрениетоСинхровитал VII. Хронобиологична поддръжка на зрението
Код: 500050
Наличност: 50
ЦЕНА: BGN 51.60 лв.
Въведи количество:       

Синхровитал VII -  Хронобиологична защита на зрението

(хранителна добавка)

Обновеният комплекс, за поддържане на зрението , се състои от сутрешен и вечерен комплекс, чиито компоненти способстват за възстановяването на биоритмите на зрителната система, характеризиращи се с редуване на дневно (цветово) и нощно (сумрачно) зрение.

ЗАЩИТА НА ЗРИТЕЛНИТЕ КЛЕТКИ ОТ СТАРЕЕНЕ. Продуктът съдържа природни пигменти – антоциани, които подобряват кръвообращението в органите на зрението и защитават зрителните клетки от стареене и ултравиолетово излъчване, изпълнявайки ролята на светофилтър.

3 ПРИРОДНИ ИЗТОЧНИКА НА АНТОЦИАНИ. Сега вместо един, в продукта са използвани три растителни екстракта (хибискус, арония, черна боровинка), които са източници на пигментите антоциани.

100% ДЕНОНОЩНА НОРМА НА КАРОТИНОИДИТЕ. Продуктът съдържа 100% от денонощната норма за употреба на каротиноиди – вещества, крайно необходими за защита на органите на зрението, в това число бета-каротин (зрителен пигмент), зеаксантин (светофилтър), лутеин (защита на ретината на очите).

УВЕЛИЧЕНО СЪДЪРЖАНИЕ НА ВИТАМИН С. Продуктът съдържа 70% от нормата на натурален витамин С в състава на екстракт от шипики. Той е прекрасен антиоксидант и блокира разрушителните реакции в ретината и лещата, предизвиквани от светлината.

Начин на употреба: По 1 тъмна капсула от комплекс № 1 сутрин и по 1 светла капсула от комплекс № 2 вечер по време на хранене. Продължителност на приема – 2 месеца.

Активен състав:

 

СУТРЕШЕН КОМПЛЕКС:

Състав: екстракт от хибискус, екстракт от карелска черна боровинка, екстракт от алтайска арония.

ВЕЧЕРЕН КОМПЛЕКС:

Състав: екстракт от ацерола, екстракт от шипки, натурален лутеин FloraGlo, натурален бета-каротин CaroCare, липиден витамин С, натурален зеаксантин OptiSharp. 

Ингредиент

Маса, мг

% от ПДД*

Ингредиент

Маса, мг

% от ПДД*

Антоциани

38,5

77

Бета-каротин

5

100

Лутеин

5

100

Зеаксантин

1

100

Витамин С

63

70

           

*ПДД – препоръчителна денонощна доза

Опаковка:

Банка, 60 капсули

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на рационалното хранене! Не е лекарствено средство. 

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре