СИНХРОВИТАЛ VI. Хронобиологична поддръжка на ставите

ЦЕНА: BGN 28.80 лв.
Въведи количество: Купи сега
СИНХРОВИТАЛ VI. Опорно-двигателна система
(хранителна добавка)
 
«Синхровитал VI» представлява обновен комплекс за нормализация и защита на състоянието на ставните тъкани, разделен, в съответствие с биологичните ритми на нашия организъм на две формули: сутрешна и вечерна.
Активните компоненти на продукта са глюкозамин сулфат и хондроитин, витамин С, екстрактите от кората на бяла ива и от харпагофитум, които, действайки комплексно, способстват за възстановяването на хрущялната тъкан на ставите. 
 
КОМПОНЕНТИ С ДОКАЗАН ЕФЕКТ. Основните компоненти на продукта – глюкозамин и хондроитин сулфат са с общопризнати възстановителни свойства по отношение на ставите.
 
ЕФЕКТИВНО СЪЧЕТАНИЕ НА «СПАСИТЕЛИТЕ» НА СТАВИТЕ. Доказано е, че глюкозамин и хондроитин сулфат осигуряват най-добър ефект при съвместното им използване в определени, по-малки дози, отколкото поотделно.
 
ОПТИМАЛНА ДЕНОНОЩНА ДОЗА. Като оптимално съчетание за профилактични цели се счита комплекса от 500 мг глюкозамин и 200 мг хондроитин, за лечебни – 1000 и 400 мг съответно. «Синхровитал-VI»: в комплексите № 1 и 2 се съдържат общо 346,9 мг глюкозамин и 189 мг хондроитин сулфат.
 
ОБОГАТЯВАНЕ С РАСТИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА. В състава на продукта са  включени натурални противовъзпалителни вещества: салицин (получен от кората на бяла ива), босвелин (индийски тамян), харпагозиди (ароматна мартиния) и куркумин (жълта куркума).
 
СУТРЕШЕН КОМПЛЕКС:
Състав: глюкозамин сулфат, екстракт от кората на бяла ива (производни на салициловата киселина), хондроитин сулфат 
 
ВЕЧЕРЕН КОМПЛЕКС:
Състав: глюкозамин сулфат, екстракт от корен на харпагофитум (харпагозиди), хондроитин сулфат, екстракт от шипки 
 
възрастни - по 1 зелена капсула от комплекс № 1 сутрин и по 1 прозрачна капсула от комплекс № 2 вечер по време на хранене. Продължителност на приема - 2 месеца.
 

 

Синхровитал 6

Хронобиологична защита на костите и ставите

 

В опаковка – 30 капсули по 0,594г сутрешен комплекс и 30 капсули по 0,435г вечерен комплекс.

 

Срок на годност – 2 год.

Да се съхранява на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, при температура под 25°C.

Препоръчва се в качеството си на биологично активна добавка към храната – източник на витамини А, Е, С, бета-каротин, цинк, мед, селен, източник на глюкозамин, полифеноли, флавоноиди.

Общоукрепващо средство, способстващо подобряването на функционалното състояние на опорно-двигателната система.

Показания:

-        Профилактика на заболявания или деформации на опорно-двигателния апарат (артрити, остеоартроза, остеохондроза, спондилит, отлагане на соли и др.), особено при възрастни хора;

-        Регенерация на увредената хрущялна тъкан и вътрехрущялна течност, възстановяване на ставите след спортни травми;

-        Профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат при повишено функционално натоварване на ставите (наднормено тегло, физически натоварвания).

По 1 капсула от сутрешния комплекс сутрин и по 1 капсула от вечерния комплекс вечер по време на хранене. Продължителност на приема 4 седмици. При необходимост курсът може да се повтори.

 

Противопоказания:

индивидуална непоносимост към някоя от съставките, бременност и кърмене. Не е лекарствено средство.

 

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре