Ручей. Тонизиращ антиварикозен балсам за перфектни крака "Горхон"

ЦЕНА: BGN 14.40 лв.
Въведи количество: Купи сега

Ручей. Тонизиращ антиварикозен балсам за перфектни крака "Горхон"

Натуралният тонизиращ крем с етерично масло от рядкото байкалско растение химафила е специално предназначен за намаляване на умората, намаляване на отоци, намаляване на тежестта и дискомфорта в краката,  давайки  приятно усещане за лекота.

Балсамът е предназначен за профилактика и корекция на разширени вени. Има мощно флебопротекторно действие, насочено към отстраняване на причините за появата и развитието на венозната недостатъчност.

Уникалните високоефективни природни флеботоници поддържат тониса на венозните стени , подобряват венозния кръвоток и оттока на лимфата, снижават проницаемостта и чупливостта на капилярите, предотвратяват тяхното склеротично поражение.

Главният действащ компонент на балсама е етерично масло от рядкото байкалско растение Chimaphila umbellata L. (химафила), традиционно използвано в бурятската медицина. Освен това, в състава на балсама «Горхон» е включен високотехнологичен биофлавоноиден комплекс, получен от кожицата и семките на червено грозде, който съвсем неотдавна получи високо научно признание. Растителните биофлавоноиди от Chimaphila umbellata L. и червеното грозде укрепват стените и повишават тонуса на венозните съдове, стимулират венозното кръвообръщение, препятстват тромбозата на вените.

Етеричните масла от Chimaphila umbellata L. и мента стимулират лимфообръщенито и предотвратяват застоя на кръвта в краката. В зависимост от степента на пораженията на вените, балсамът значително понижава или напълно отстранява болковите усещания, спазмите, отоците, чувството за тежест в краката, характерни за варикозната болест.

 

Начин на приложение: нанася се сутрин и вечер с леки движения в посока от стъпалата към бедрата. Само за външна употреба.

Балсам „Горхон” (антиварикозен)

 

Туба, 75 мл.

 

Срок на годност – 2 години.

Да се съхранява на стайна температура.

Препоръчва се за външно приложение при следните състояния:

-        Отоци и синдроми, свързани с хронична венозна недостатъчност (умора, тежест и болка в краката, спазми, парестезии);

-        Болка и отоци, причинени от травми, в това число и увреждания на връзки, растежения или натъртвания на мускулите;

-        Болки след проведена склерозираща терапия.

Да се нанася сутрин и вечер с леки движения в направление от стъпалата към бедрата 2 пъти дневно.

 

Противопоказания:

индивидуална непоносимост към някоя от съставките.

 

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре