+359(0)879 529 320 +359(0)888 570 296     whatsapp viber
МОЯТА КОЛИЧКА:

0 брой(я) - BGN 0.00 лв.
Не си добавил продукти в количката!


Essentials by Siberian Health. Морски йод и родиола (розов златовръх)Essentials by Siberian Health. Морски йод и родиола (розов златовръх)
Код: 500461
Наличност: 100
ЦЕНА: BGN 11.03 лв.
Въведи количество:       
Essentials by Siberian Health. Морски йод и родиола (розов златовръх)
 
Йодът в природна форма (екстракт от кафяви водорасли /фукус/) активизира работата на щитовидната жлеза и способства за нормализацията на всички процеси в организма.
 
Дефицитът на йод в организма е един от най-острите проблеми на съвременния човек. В днешно време в света има над 1,5 милиарда души с недостиг на този полезен микроелемент. При това много от тях даже и не подозират за този факт, приписвайки неразположението и раздразнителността на умора и лошо настроение. Главни причини за йододефицита са неправилното хранене и вредните навици, които увеличават загубата на йод. Недостигът на микроелемента в организма се характеризира не само с повишена уморяемост, раздразнителност и други симптоми, но и с много по-сериозни нарушения на работата на вътрешните органи. Същността е в това, че йодът влиза в състава на хормоните на щитовидната жлеза, регулиращи работата на целия организъм. Щитовидната жлеза стимулира физическата и умствена активност, нормализира метаболизма, процесите на растеж, обновяване и възстановяване. Йодът е особено важен за децата и подрастващите в периода на активен растеж, а също и за хората с дефицит на морски продукти в диетата. Комплексът «Морски йод и родиола» от серия Essentials е с органични съединения на йода във вид на екстракт от фукус, усилен с родиола – бързото усвояване ще помогне в осигуряването на организма на необходимото количество от полезния микроелемент и ще съхрани отличното самочувствие.
 
Активен състав: - прах от корен от розов златовръх (родиола)
- екстракт от фукус (кафяви водорасли)
 
Начин на прием: Възрастни - по 1 капсула на ден по време на хранене.
 
Опаковка блистер 30 капсули

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Тагове: морски йод, родиола, щитовидна жлеза
eshop

©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре