Лимфосан - Ж хормонален баланс

      Код: 500044


      Наличност: В наличност

ЦЕНА: BGN 28.80 лв.
Въведи количество: Купи сега

ЛИМФОСАН-Ж. Фитосорбент за жени

(Хранителна добавка)

Профилактика на възрастовите и климактеричните нарушения. «Лимфосан-Ж (обогатен)» е богат източник на природни фитоестрогени (изофлавоноиди) в състава на млади стръкове соя, ливадната детелина, мащерка, листа от коприва и малина. Тези уникални вещества забавят естествения процес на възрастовото понижаване на нивото на женските полови хормони – естрогените, които можем да наречем хормони на женската младост и красота. Като резултат, по естествен начин е възможно да се съхрани младостта на кожата, здравината на костната тъкан, да се смекчи протичането на климактеричния период, и най-главното – да се понижи риска от сърдечно-съдови и онкологични заболявания, свързани с възрастовия дефицит или нарушенията при обмяната на естрогените. За разлика от предшестващите го продукти, «Лимфосан-Ж (обогатен)» съдържа фитоестрогени (изофлавоноиди) в стандартизирана форма и физиологично ефективна доза (не по-малко от 15 мг – препоръчителната дневна доза).

Профилактика на хронични възпалителни проблеми на женската пикочо-полова система. Жълтият кантарион, блатен петолистник, корени от лечебна пищялка, листа от мечо грозде и коприва притежават комплексно имуностимулиращо, противовъзпалително и антибактериално действие върху пикочо-половата система на жената.

Смекчаване на климактеричните нарушения. Жълтият кантарион, листата от мента и цвят от невен притежават успокояващо действие, способстват за нормализацията на кръвното налягане и работата на сърцето.

Антиоксидантно действие. Зърнените кълнове и растенията, влизащи в състава на «Лимфосан-Ж (обогатен)» са богат източник на антиоксиданти, защитаващи и способстващи съхраняването на младостта на клетките.

Профилактика на остеопорозата. Растителните компоненти на «Лимфосан-Ж (обогатен)» са и богат източник на природни минерални съединения, инулинът стимулира усвояването на калция в червата, а природните фитоестрогени способстват за минерализацията на костната тъкан.

 
 

Лимфосан – Ж (обогатен)

 

Прах, 90г.

 

Срок на годност – 2 години.

Да се съхранява на сухо място при стайна температура под 25°C.

Препоръчва се за възрастни като допълнителен източник на хранителни влакна, флавоноиди, танини, арбутин и хиперицин.

Показания:

-        Хронични възпаления на женските полови органи (аднексит, ендометрит и др.);

-        Нарушения на менструалния цикъл (болезнена, обилна, честа или нередовна менструация);

-        Хормонални нарушения на женската полова система (нарушения на климактериума, предменструален синдром);

-        Хронични възпаления на пикочните пътища (пиелонефрит, уретрит и цистит).

Възрастни – 5 г прах (1 ч.л.) се залива с 1 чаша гореща вода, настоява се поне 5 минути, разбърква се. Приема се по ½ чаша от настойката заедно с утайката 2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приема – 15 дни.

 

Противопоказания:

индивидуална непоносимост към някоя от съставките, бременност и кърмене. Не се препоръчва съвместната употреба с лекарствени продукти. Не е лекарствено средство.

Начин на употреба:

 
1. Налейте в голяма чаена чаша с дебели стени 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото образуване на бучки.

2. В чашата с топла вода добавете една чаена лъжичка (може и с малък връх) «Лимфосан». Съблюдавайте именно тази последователност на действията, защото в противен случай сместа може да залепне за дъното на чашата.

3.  Вземете миксер с тесен наконечник и разбъркайте получената смес. Отначало включете на по-ниска скорост, след което постепенно увеличете до висока скорост. След минута ще получите гъста еднородна течност, напомняща по консистенция на кисел. При отсътствие на миксер, можете да използвате механична бъркалка или обикновена вилица. При това е необходима отначало да разбиете големите бучици, а след това да продължите с разбиването до получаването на еднородна смес. Обръщаме внимание, че в такъв случай е възможно да останат неразбити малки бучици.

4.  Така получената смес трябва да бъде изпита веднага след приготвянето й – на гладно или може да се съчетае с прием на храна. Не се препоръчва да се оставя приготвена смес за повторен прием – това може да доведе до сгъстяването на сместа. Ако препоръчителната доза за прием за Вас е голяма, то можете да разделите приема на два пъти на ден (на един прием - половин чаена лъжичка от продукта на половин чаша топла вода).

 
 
 

Приемът е 1-2 пъти на ден. Курс на приема - 15 дни, повтаря се 3-4 пъти в година.

 

Състав: растителен комплекс Полибион™ (брашно от зърнени кълнове, ливадна детелина, жълт кантарион, листа мента, блатен петолистник, листа коприва, цвят невен, мащерка, листа малина, корени лечебна пищялка, листа мечо грозде), природен инулинов комплекс Топинулин™ (грудки топинамбур на прах)
 и зърна овес, пектинов комплекс Полипектинат™ (хранителни ябълкови влакна)
, пшеничени трици.

Нето тегло на опаковка - 85 г.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на рационалното хранене! Не е лекарствено средство. Преди употреба се консултирайте с лекар.

 

Лимфосан - продукт, който няма аналог в света, чиято главна същност е санация, т.е. оздравяване чрез очистване на лимфната система на човека.

Какво е лимфната система? Всяка клетка в организма е обградена с особена междуклетъчна течност, чрез която хранителните вещества и кислородът от кръвта постъпват в клетките, тук попадат и всички вредни вещества от жизнената дейност на клетките, а също така и токсичните вещества, бактерии и вируси, проникващи в организма от външната среда. Всички тези болестотворни агенти могат да предизвикат увреждане на клетката и даже смърт. Затова е необходим постоянен отток на междуклетъчната течност, дренаж на всички органи и тъкани, обезпечаващ отстраняването на вредните вещества и освобождаващ пространство за притока на хранителни вещества от кръвта.
Като цяло лимфната система напомня на басейна на река, раждането на която започва от малки ручейчета. Лимфата, подобно на водата в ручейте обтича всяка клетка, след което по лимфните съдове ( реката) попада в лимфните възли. В лимфните възли, които едновременно са и органи на имунната система, се унищожават бактериите и вирусите и частично се обезвреждат вредните за организма вещества. След това лимфните съдове се сливат, формират главния лимфоток, от където лимфата попада в кръвоносното русло. В кръвта и черния дроб завършва процеса на обезвреждане, започнал в лимфните възли. Така, от състоянието на лимфната система в голяма степен като цяло зависи здравето на всяка клетка и на организма. Благодарение на щателно подбраната комбинация от природни сорбенти и билки, всеки продукт от серията «Лимфосан» възстановява и стимулира очистването, обезвреждането и защитните функции на лимфната система, при това, което е много важно , с отчитане на конкретните особености на дадено болестно състояние.

 

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре