Experalta Platinum Интелектуален серум с диамант и пептиди

      Код: 406466


      Наличност: В наличност

ЦЕНА: 93.80 лв. 52.80 лв.

20 или повече 52.80 лв.
Въведи количество: Купи сега
Интелектуален серум с пептиди и прах от диамант - серия "Експералта Платинум"
 
Хиалуронова киселина в съчетание с ценни масла и екстракт от вишна: мигновено разглаждане на бръчките, равен и сияещ цвят на лицето.
 
Осигурява мигновен подмладяващ ефект: разглажда бръчките и подобрява цвета на лицето.
 
Високомолекулярната хиалуронова киселина, «опакована» в специални контейнери-микросфери, прониква в дълбоките слоеве на кожата, където се освобождава и избутва бръчките отвътре, осигурявайки мигновен подмладяващ ефект.
 
Ценните масла от слива, клюква (северна боровинка) и цубаки (японска камелия) оказват изразено подхранващо и антиоксидантно действие, подобряват състоянието на липидната бариера, омекотяват кожата.
 
Екстрактът от листенцата на цвета на вишна притежава противовъзпалителен и успокояващ ефект, защитава от фотостареене и коригира последствията от въздействието на UV лъчите.
 
Комплексът от пептиди, свързани с диамантен прах е мощен антиоксидант, удължаващ жизнения цикъл на клетките и коригиращ натрупаните в ДНК грешки.
 
Не съдържа сулфати, парабени, фталати, минерални масла, изкуствени оцветители. Не се тества върху животни.
 
Нанесете няколко капки върху чистата кожа на лицето, шията и областта на деколтето с леки потупващи движения. Изчакайте да попие напълно. При необходимост допълнете грижата за кожата с дневен или нощен крем.
 
Опаковка 50 мл
Нагоре