Елемвитал. Сибирски билки и органичен селенЕлемвитал. Сибирски билки и органичен селен
Код: 500031
Наличност: 47
ЦЕНА: BGN 31.20 лв.
Въведи количество:       
Комплекс органичен селен и сибирски билки "Елемвитал"
(Хранителна добавка)
 
Селенът е скъпоценен за организма ни микроелемент, необходим на абсолютно всеки. Той влиза в състава на голямата част от хормоните и ензимите и по такъв начин е свързан с всички органи и системи на нашия организъм. Обаче най-главното е, че селенът предпазва мембраните на клетките ни от окислителните процеси като по този начин защитава клетките и тъканите от разрушаване.
Нова концентрирана формула на СЕЛЕН в органична форма – минерала на  природната младост, един от главните антиоксиданти на организма ни!
Елемвитал с органичен селен – «жив» селен в концентрирана форма, създаден с отчитане на особеностите на неговото усвояване от организма. Елемвитал с органичен селен е допълнен с екстракти от билки от Алтай и Прибайкалието:
  • Екстрактът от байкалски шлемник оказва  общоукрепващо, успокояващо, отхрачващо, температуропонижаващо и противоглистно действие, избавя от нарушенията на съня и помага да се справяме с нервното напрежение.
  • Екстрактът от шипка е много богат източник на природен витамин С и антиоксиданти.
  • Екстрактът от чесън оказва подмладяващо действие, подобрява работата на храносмилателната и нервната система, повишава имунната защита на организма, влияе благоприятно върху растежа и деленето на клетките.
  • Екстрактът от ацерола (барбадоска вишна) съдържа рекордно количество витамин C - 1000-2000 мг на 100 г. тегло, което 15-100 пъти превишава показателя на портокалите.
Елемвитал с органичен селен допълнително е усилен с един от най-високотехнологичните антиоксиданти от ново поколение – дихидрокверцетин.
Дихидрокверцетинът се получава чрез дълбока преработка на дървесината на даурска лиственица.  При редовна употреба даже на неголямо количество от този антиоксидант се нормализира проницаемостта на кръвоносните съдове, понижава се риска от развитието на сърдечно-съдови и онкологични заболявания, от възникването на тромби в съдовете. Освен това, дихидрокверцетинът способства за нормализацията на нивото на холестерин в кръвта, съхранява зрението, подобрява общото самочувствие.
 
Състав:
- концентрат от дрожди Saccharomyces cerevisiae LalminSe c органичен селен
- екстракт от байкалски шлемник
- екстракт от шипка
- екстракт от чесън
- натурален дихидрокверцитин от дървесината на даурска лиственица
- екстракт от ацерола
 
За възрастни - по 1 капсула на ден по време на хранене.
 
Опаковка 60 капсули.
 
 
Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на рационалното хранене! Не е лекарствено средство. 
 

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре