Елемвитал. Органичен Магнезий и Сибирски Билки

      Код: 500038


      Наличност: В наличност

ЦЕНА: BGN 26.40 лв.
Въведи количество: Купи сега

Елемвитал органичен магнезий и сибирски билки 

(хранителна добавка)


Магнезий - минерал, естествен спокойствие. Това е почти във всяка клетка на тялото ни, но особено голямо количество магнезий се съдържа в мускулите и мускулните клетки на кръвоносните съдове и сърцето. Фактът, че една от основните функции е да регулира процесите на магнезий се отпуснете мускулите, кръвоносните съдове и сърцето. Благодарение на магнезий насърчава добър сън и устойчивост на стрес.

Новата серия продукти "Eлемвитал" магнезий се съдържа в органичната сол на лимонената киселина - магнезиев цитрат. Тъй като цитрат е органична и добре разтворим форма на магнезий, то до голяма степен определя неговата висока бионаличност. Въпреки това, добре разтворими във вода - не е единствената функция на магнезиев цитрат, който разполага с широк спектър от дейности:
- Помага за нормализиране на кръвното налягане;
- Има спазмолитично действие върху мускулите и кръвоносните съдове;
- Има положителен ефект върху сърдечно-съдовата система;
- Има успокояващ ефект и се използва за тревожност и нарушения на съня;
- Улеснява предменструалния синдром (ПМС) и други нарушения, свързани с менструалния цикъл;
- Предотвратява образуването на камъни в бъбреците;
- Помага за предотвратяване на мигрена, главоболие и улеснява.

В някои отношения, цитрат - идеално, "екологично кораб" за транспортиране на магнезий в клетките, освен това, той е ефективно "гориво".

Допълнително "Eлемвитал с органични магнезий" съдържа обогатени билкови екстракти  от:

Валериан има лек седативен ефект при повишена нервна възбудимост, безсъние, сърдечна невроза, спазъм на кръвоносните съдове, високо кръвно налягане, мигрена, хистерия, спазми на стомашно-чревния тракт, особено при жени в менопауза.

Глог листа и цветове може да облекчи състоянието, в невроза на сърцето и менопаузата, намалява кръвното налягане, подобрява съня на пациенти с болест на сърцето, успокоява.

Байкалски шлемник има успокояващ ефект върху централната нервна система, намалява раздразнителността, подобрява съня, намалява главоболието, разширени кръвоносни съдове, понижават кръвното налягане.

Начин на прием:
Възрастни : 3 капсули дневно по време на хранене. Продължителност на курса - 1 месец.

Активен състав: магнезиев цитрат,екстракт от валериан, екстракт от листи и цветове на глог,екстракт от байкалски шлемник.
 
Опаковка:  60 капсули
 
Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на рационалното хранене! Не е лекарствено средство.

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре