КЛИЕНТСКА ПРОГРАМА

КЛИЕНТСКА ПРОГРАМА

Станете наш привилегирован клиент и получавайте от 10 % отстъпка от целия асортимент от продукти на Корпорация "Сибирско Здраве" при всяка поръчка на www.sibirskozdrave.net. Вие можете да се регистрирате тук. 

Моля при оформянето на поръчката на сайта www.sibirskozdrave.net просто попълнете вашия клиентски номер заедно с вашите имена. Клиентският номер ще Ви бъде изпратен по мейл от Корпорация "Сибирско здраве" след регистрация. С клиентския си номер вие можете да пазарувате във всички представителства на Корпорация "Сибирско здраве" по света и на интернет-магазините на Корпорация "Сибирско здраве" в България и в още 40 държави по света.

С всеки закупен продукт вие трупате бонус точки, като една точка е 2,40 лева - например при закупуването на продукти на стойност 120 лв, Вие получавате 50 бонус точки.

При натрупването за неограничен период от време (от 1 ден до 99 години :)) на 300 бонус-точки, Вие можете да се възползвате от постоянна остъпка от 10% върху целия асортимент на Корпорация "Сибирско здраве", а при натрупването на 1000 бонус-точки тази остъпка става 15%.

НОВО ОТ КОРПОРАЦИЯ СИБИРСКО ЗДРАВЕ от 1-ви март 2018!

Съберете повече от 100 точки за един месец като привилегировн клиент и получавате право на отстъпка от 20%(25% върху стойността без ДДС на продукта).

Пример : Вие закупувате продукти на стойност 240 лв (100 бонус-точки) през месец юни, при което получавате бонус от 48 лв, който ще Ви бъде приспаднат при следващата Ви поръчка.

Вашата регистрация отпада от системата на Корпорация "Сибирско здраве", ако нямате никакви покупки в продължение на 6 месеца - такъв случай не е проблем да се направи нова регистрация.

За помощ и повече информация, свържете се с нас на телефон 0888 570 296 /Whatsapp/Viber или на нашата Facebook страница

Информационно-консултативен център Сибирско здраве гр. Русе - ще се радваме да помогнем!

Бъдете здрави!

 

  

Нагоре