Балсам за стави и сухожилия "Уян Номо" нова ф-ла с органична сяра

      Код: 402597


      Наличност: В наличност

ЦЕНА: 12.00 лв.
Въведи количество: Купи сега

Гъвкав лък «Уян Номо»

 Натурален балсам за тяло с глюкозамин и хондроитин - Защита на ставите

Отсъствие на гъвкавост и подвижност – това е постоянен дискомфорт, скованост и даже вероятност да получиш травма. Сложно е да се води пълноценен живот, когато всяко движение причинява болка. За щастие, да се възстанови гъвкавостта и да се върне радостта от движението е възможно.

 УЯН НОМО (ГЪВКАВ ЛЪК) – натурален балсам за тяло с екстракти от сибирски билки, етерични масла, глюкозамин и хондроитин.

В основата на балсама УЯН НОМО стои  иновационна формула, която съдържа увеличена концентрация на активните вещества в сравнение с аналогичните продукти. Това значително повишава ефективността на действие.

Екстракт от зарасличе способства за намаляване на възпаление и заздравяване на микроувреждания на кожата, има успокояващо действие.

Екстракт от блатен петолистник притежава противовъзпалително, противооточно действие, способства за заздравяване на увредени тъкани.

Хондроитин сулфат способства за укрепване на съединителнотъканни структури, оказва профилактично, аналгетичено и противовъзпалително действие.

Глюкозамин  - противовъзпалително и обезболяващо действие.

Етеричните масла от хвойна, евкалипт, розмарин и кайепутово дърво оказват противовъзпалително действие, способстват за ускоряване регенерацията на клетките на кожата, подобряват микроциркулацията на кръвта.

Органичната сяра подобрява междуклетъчното взаимодействие в тъканите, ускорява процесите на възстановяване.

Начин на употреба:

2-4 пъти на ден с меки масажни движения да се нанася върху проблемните участъци. Най-голяма ефективност на балсама се достига при ежедневна употреба 2 седмици минимум. При натъртване се препоръчва компрес за 20-30 минути. ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕПОРЪКИ: балсамът е особено ефективен в съчетание с фиточай «Уян Номо» и фитосорбент «Лимфосан-артро» 

Опаковка:  100 мл.

Нагоре