Сибирски прополис Сироп с ахат и сибирски билки. Бифидогенен

ЦЕНА: BGN 24.00 лв.
Въведи количество: Купи сега

Сибирски прополис. Сироп с ахат и сибирски билки. Бифидогенен 

(Хранителна добавка)

Ахатовият балсам «Сибирски прополис» е специално разработен за решаване на такъв остър проблем, какъвто е дисбактериозата на червата.
Ахатовият балсам «Сибирски прополис» - това е средство за дълговременна нормализация на чревната микрофлора, което съчетава в себе си както древния опит на алтайската народна медицина, така и апробираният вече опит на най-съвременната медицинска наука. От алтайските шамани до нас са достигнали знанията за прополиса, като ефективно средство за лечение на чревни инфекции и дисбактериоза. Тези данни са многократно потвърдени в наше време с научни и клинични изследвания, проведени в различни страни в света. Изследванията установяват, че прополисът унищожава патогенната чревна микрофлора, като при това е безопасен за полезните микроорганизми. В народната медицина също така има сведения за защитното действие на много билки върху червата и тяхната микрофлора. Благодарение на високото съдържание на дъбилни вещества и природни антибиотици (фитонициди), билки като очиболец, жълт смил, градински чай, мащерка, лайка и лечебна динка от векове са се използвали в народната медицина за лечение и профилактика на чревни разтройства, а днес широко се употребяват в комплексните схеми за лечение на дисбактериоза на червата, поради способността им да подтискат развитието на вредната чревна микрофлора.
Още един компонент на ахатовия балсам «Сибирски прополис» ни е подарен от съвременната медицинска наука хепатология. Това е лактулозата – най-близкият родственик на млечната захар – лактозата. По-малко от 30 години след своето откриване лактулозата е призната като най-ефективното средство за възстановяване на нормалната чревна микрофлора, а именно – на бифидо- и лактобактериите. Като резултат на стотици клинични изпитания при болни с дисбактериоза, ефективността на лактулозата е 80%, а като бързина на постигане на ефект – няма равна на себе си. Както се оказва, лактулозата представлява най-добрата хранителна среда за бифидо- и лактобактериите и попадайки в червата предизвиква бурен растеж на полезните бактерии. Освен това голямото количество органични киселини, които се образуват при разпада на лактулозата напълно подтискат растежа на вредната чревна микрофлора.

Още един важен механизъм на защитното действие на новия балсам – той е структуриран с йони на силиция. За това балсамът се казва “Ахатов”, защото природният минерал ахат представлява чист силициев оксид. Още от древността в Русия силициевата вода се е считала за лечебна и широко се е използвала за борба с инфекциозните заболявания. Лечителите отдавна знаели, че силициевата вода убива гнилостните и другите вредни бактерии, благодарение на което тази вода дълго се е запазвала свежа и с непроменен вкус. Това свойство на силициево-стуктурирания балсам е много важно за профилактиката на дисбактериозата, предизвиквана от активизацията на гнилостната чревна микрофлора.

Предупреждение: индивидуална непоносимост към компонентите на балсама.

Състав: артезианска вода, йон-структуриран прополис, планински мед, сироп от лактулоза (не по-малко от 50 г. лактулоза на 100 мл. балсам), екстракти от лайка, лечебна динка, очиболец, градински чай, жълт смил.

Начин на употреба:
3 пъти на ден по 1 чаена лъжичка, преди употреба да се разклати добре.

Опаковка - 100 мл

 

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре