+359(0)879 529 320 +359(0)888 570 296     whatsapp viber
МОЯТА КОЛИЧКА:

0 брой(я) - BGN 0.00 лв.
Не си добавил продукти в количката!


Фиточай "Аминай Ем (Билката на живота)" чернодробенФиточай "Аминай Ем (Билката на живота)" чернодробен
Код: 500021
Наличност: 46
ЦЕНА: BGN 12.00 лв.
Въведи количество:       

"АМИНЕЙ ЕМ" (Билката на живота) - чернодробрен фиточай

Фиточаят "АМИНЕЙ ЕМ" (Билката на живота) е разработен на базата на традиционни бурятски рецепти, съставени за лечение и профилактика на заболяванията на черния дроб и жлъчеотделителната система.

Жълтият кантарион в съчетание с плодовете на шипката и корените от глухарче защитават клетките на черния дроб от токсични, възпалителни и инфекциозни увреждания, а също така способстват за тяхното по-бързо възстановяване.

Царевичните близалца, корените от глухарче и кървавичето имат меко жлъчегонно действие, а лайката и листата от мента оказват спазмолитичен ефект, осигурявайки свободния отток на жлъчната течност.

Цветовете от жълт смил в комбинация с царевичните близалца способстват за нормализацията на състава на жлъчната течност, препятствайки образуването на камъни в жлъчката.

Още едно важно лечебно действие на фиточая "Трева на живота" е противопаразитното действие, благодарение на активните компоненти на глухарчето. 

Състав: жълт кантарион, царевични близалца, плод от шипка, кървавиче, цвят от лайка, жълт смил, листа от лютива мента, корен от глухарче.

Начин на употреба: Едно пакетче се запарва в чаена чаша гореща вода за 5-7 минути, приема се 2 пъти на ден по време на хранене. Препоръчва се повторната запарка на пакетчето.

30 филтър-пакетчета

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Тагове: черен дроб, паразити, жлъчка жълт кантарион, царевични близалца, плод шипка, пача трева, цвят лайка, цвят жълт смил, листа мента, корени монголско глухарче
eshop

©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре