Фиточай за диабетици "Хубад Сай (Перлен) "Фиточай за диабетици "Хубад Сай (Перлен) "
Фиточай за диабетици "Хубад Сай (Перлен) " Фиточай за диабетици "Хубад Сай (Перлен) "
Код: 500026
Reward Points: 2
Наличност: 10
ЦЕНА: BGN 13.20 лв.
Цена с точки: 20
Въведи количество:       

ФИТОЧАЙ "ХУБАД САЙ"

Рецептурара на фиточая "Хубад Сай" е съставена по древни бурятски трактати, описващи природата на захарния диабет и основните начини за неговото лечение. Влизащите в състава на фиточая билки от Прибайкалието и остров Олхон, оказват комплексно захаропонижаващо действие.

Бобовите шушулки, листата от градински чай и гъбата чага, способстват за понижаването на нивото на захарта в кръвта. Коренът от елеутерокок и люцерната активизират въглехидратния обмен. Листата от черна боровинка способстват за възстановяването на активността на инсулина, а коренът от репей обезпечава очистването на организма от вредните продукти на въглехидратния обмен. Корентъ от гол сладник освен захаропонижаващото и детоксикационно действие изпълнява ролята на натурален подсладител, което позволява фиточая "Хубад Сай" да се използва вместо обикновен чай със захар.

Състав: бобови шушулки, корен от гол сладник, корен от репей, люцерна, листа от черна боровинка, листа от салвия (градински чай), брезова гъба чага, корен от елеутерокок (сибирски жен-шен).

Начин на употреба: 1 пакетче се запарва в чаена чаша гореща вода за 5-7 минути, приема се 2 пъти по време на хранене. Препоръчва се повторната запарка на пакетчето.

Опаковка от 30 пакетчета                                                  

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре