Фиточай за диабетици "Хубад Сай (Перлен) "

ЦЕНА: BGN 13.20 лв.
Въведи количество: Купи сега

ФИТОЧАЙ "ХУБАД САЙ"

Рецептурара на фиточая "Хубад Сай" е съставена по древни бурятски трактати, описващи природата на захарния диабет и основните начини за неговото лечение. Влизащите в състава на фиточая билки от Прибайкалието и остров Олхон, оказват комплексно захаропонижаващо действие.

Бобовите шушулки, листата от градински чай и гъбата чага, способстват за понижаването на нивото на захарта в кръвта. Коренът от елеутерокок и люцерната активизират въглехидратния обмен. Листата от черна боровинка способстват за възстановяването на активността на инсулина, а коренът от репей обезпечава очистването на организма от вредните продукти на въглехидратния обмен. Корентъ от гол сладник освен захаропонижаващото и детоксикационно действие изпълнява ролята на натурален подсладител, което позволява фиточая "Хубад Сай" да се използва вместо обикновен чай със захар.

 

Фиточай „Хубад Сай – Перлен чай”

 

30 пакетчета с филтър по 1,5г в опаковка.

 

Срок на годност – 2 години.

Да се съхранява в защитено от пряка слънчева светлина място, при температура под 25°C.

Препоръчва се в качеството си на биологично активна добавка към храната – източник на флавоноиди, елеутерозиди и полифеноли – за профилактика на следните състояния:

-        Нарушения на въглехидратната и мастна обмяна, съпроводени от повишено ниво на захар в кръвта;

-        Начални стадии на захарен диабет 2 тип;

-        Като спомагателно средство при диабет тип 1.

1 филтър-пакетче се залива с 200мл гореща вода, настоява се 15 минути, изцежда се. Възрастни по 100 мл 2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приема – 3-4 седмици.

 

Противопоказания:

индивидуална непоносимост към някоя от съставките, бременност и кърмене. Не е лекарствено средство.

Състав: бобови шушулки, корен от гол сладник, корен от репей, люцерна, листа от черна боровинка, листа от салвия (градински чай), брезова гъба чага, корен от елеутерокок (сибирски жен-шен).

                                              

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре