+359(0)879 529 320 +359(0)888 570 296     whatsapp viber
МОЯТА КОЛИЧКА:

0 брой(я) - BGN 0.00 лв.
Не си добавил продукти в количката!


Body Compliment. Актив ФайбърBody Compliment. Актив Файбър
Производител: Корпорация "Сибирско здраве"
Код: 403729
Наличност: 126
ЦЕНА: BGN 24.00 лв.
Въведи количество:       

Body Compliment. Актив Файбър. Активни фибри

Главната задача на активираните хранителни влакна е свързването в храносмилателния тракт на токсините, мазнините и въглехидратите, възстановяването на нармалната чревна микрофлора. Попадайки в стомаха, хранителните влакна бързо увеличават обема си и създават ефект на бързо засищане, което помага да се намали не само калоричността, но и обема на погълнатата храна. По такъв начин препаратът «Актив Файбер» не само помага при корекцията на излишното телесно тегло, но притежава и очистващо действие, нормализира микрофлората на червата и работата на имунната система.

«Aктив файбер» съдържат 5 вида от най-важните хранителни влакна. С помощта на биоинженерни технологии всички те са преведени в нискомолекулярна разтворима форма, което повишава тяхната сорбционна и профилактична активност 8-10 пъти.

1. Нискомолекулярни пектини (монопектини) – свързват токсините, възстановяват нормалната чревна микрофлора, неутрализират чревните канцерогенни вещества.

2. Гуар – свързва излишъка от въглехидрати и захар в червата, подтиска чувството на глад, способства за бързото засищане.

3. Олигохитозан – свързва излишъците от мазнини и холестерин в червата. Благодарение на нискомолекулярната разтворима форма, той е 10 пъти по-активен в сравнение с обикновения хитозан.

4. Инулин – понижава потребността на организма от въглехидрати, понижава нивото на захарта, нормализира чревната микрофлора. Основни природни източници на инулина са корените от репей и топинамбур.

5. Разтворимите фибри от люспите от семената на живовляк ускоряват преминаването на храната през червата, като по този начин понижават усвояването на излишъка от храна, алкохол и образуването на вредни продукти на разпада.

Активен състав:  ябълков пектин, гуарова камед, хранителни цитрусови влакна, люспи (обвивки) от семената на живовляк, корен от репей, хитозан.

Начин на прием: по 2-3 капсули 2 пъти на ден, 30-40 мин. преди храна, приети с голямо количество вода, курс на приложение 2-3 месеца. Преди предстоящи обилни хранения се препоръчва приема на 10-12 капсули, 1 час преди събитието. При използване в рамките на програма за намаляване на теглото, посочените дозировки могат да се увеличен 1,5-2 пъти.

Флакон 120 Капсули

Напиши отзив

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Тагове: Body compliment, Activfiber, активни фибри
eshop

©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре