Лимфосан У - Нефро- за бъбреците

ЦЕНА: BGN 31.20 лв.
Въведи количество: Купи сега
Не е тайна, че чистотата на човешкия организъм пряко зависи от нормалната работа на бъбреците. Именно те са уникалният филтър на нашия организъм, който извежда от него голямата част от токсините и другите вредни вещества.  Натуралният растителен комплекс «Лимфосан-У» е прекрасно средство, предназначено за профилактика на заболяванията на пикочоотделителната система и бъбреците, а така също за очистване и поддържане на състоянието на целия организъм.
Благодарение на състава си, обновеният «Лимфосан У» възстановява работата на пикочоотделителната система и способства за нормализацията на микрофлората. Освен това продуктът подпомага повишаването на местния имунитет и предпазването от образуване на камъни в пикочоизвеждащите пътища. Препоръчва се за продължителна употреба с профилактична цел.
 
Активен състав: - грейпфруктов пектин
- смола от индийска акация (гуар)
- екстракт от клюква, мечо грозде, хвощ
- инулинов концентрат от грудките на топинамбур
 
- пшеничени трици.
 
Начин на прилагане:
 
1) Налейте в голяма чаена чаша с дебели стени 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото образуване на бучки. 2) В чашата с топла вода добавете една чаена лъжичка (може и с малък връх) «Лимфосан». Съблюдавайте именно тази последователност на действията, защото в противен случай сместа може да залепне за дъното на чашата. 3) Вземете миксер с тесен наконечник и разбъркайте получената смес. Отначало включете на по-ниска скорост, след което постепенно увеличете до висока скорост. След минута ще получите гъста еднородна течност, напомняща по консистенция на кисел. При отсътствие на миксер, можете да използвате механична бъркалка или обикновена вилица. При това е необходима отначало да разбиете големите бучици, а след това да продължите с разбиването до получаването на еднородна смес. Обръщаме внимание, че в такъв случай е възможно да останат неразбити малки бучици. 4) Така получената смес трябва да бъде изпита веднага след приготвянето й – на гладно или може да се съчетае с прием на храна. Не се препоръчва да се оставя приготвена смес за повторен прием – това може да доведе до сгъстяването на сместа. Ако препоръчителната доза за прием за Вас е голяма, то можете да разделите приема на два пъти на ден (на един прием - половин чаена лъжичка от продукта на половин чаша топла вода).
 

Лимфосан – У (обогатен)

 

Прах, 90г.

 

Срок на годност – 2 години.

Да се съхранява на сухо място при стайна температура под 25°C.

Препоръчва се в качеството си на биологично активна добавка към храната – допълнителен източник на хранителни влакна, източник на флавоноиди и арбутин.

Показания – хранителна добавка при следните състояния:

-        Хронични възпаления на пикочо-отделителната система (пиелонефрит, уретрит, цистит);

-        Хипертония I-II ст.;

-        Начални стадии на развитие на сърдечна недостатъчност, отоци на сърцето.

Възрастни – 5 г прах (1 ч.л.) се залива с 1 чаша гореща вода, настоява се поне 5 минути, изпива се настойката заедно с утайката 1 път дневно по време на първото хранене за деня. Продължителност на приема – 15 дни, с повторен прием по необходимост.

 

Противопоказания:

индивидуална непоносимост към някоя от съставките, бременност и кърмене. Не се препоръчва съвместната употреба с лекарствени продукти. Не е лекарствено средство.

90 гр.

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
Bad             Good

Нагоре