Корпорация
+359(0)879 529 320 +359(0)888 570 296     whatsapp viber
МОЯТА КОЛИЧКА:

0 брой(я) - BGN 0.00 лв.
Не си добавил продукти в количката!
 

Сибирско здраве

 

Корпорация „Сибирско здраве” е основана през 1996 година в сърцето на Сибир - гр. Новосибирск. През всичките тези години тя активно разработва и пуска на международния пазар широка линия патентовани биологично активни добавки към храната и натурална козметика. В основата на продуктите стоят многогодишни изследвания за уникалните свойства на билките от Байкал и Горен Алтай.

Компанията ползва най-чистите билки от дивата природа, от региона на Сибир – Горен Алтай, от екосистемата на езерото Байкал с над 2600 растения и животни – някои единствени за света.

Продуктите на Корпорация Сибирско здраве са предназначени за:

Разработени са също така голям брой козметични продукти и средства за лична хигиена, произвеждани на основата на природни биологично активни вещества от растителен, минерален и животински произход, екологично чисти и без съдъжание на минерални масла, парабени, фталати, сулфати, изкуствени оцветители.

 

Сибирско здраве

 

Понастоящем Корпорацията произвежда над 210 оздравителни и козметични продукти. Много от тези продукти, както и водещите автори на на оригинални патентни разработки са отличени с общо 25 дипломи на авторитетни и престижни изложения, 3 Златни медала „За практически постижения в укрепване на здравето на нацията” на името на И.И.Мечников (лауреат на Нобелова награда), 2 почетни медала „Е. Дашкова” (известен държавен и обществен деятел на Русия), 5 златни медала от широкоизвестната в Русия изложба „Сибирски панаир”.

 

Сибирско здраве

 

Клиничните изпитания за ефективността на биологично активните хранителни добавки на Корпорацията се извършват от водещи клиники на Руската академия на медицинските науки, във високоавторитетни учебни и научно изследователски институти в градовете Москва, Новосибирск, Санкт Петербург, Минск, Томск и др.

 

Продукцията е сертифицирана в Европейски Съюз и премина проверката на FDA (САЩ).
Корпорацията разпространява своите продукти в над 200 града на Русия и 26 страни от Европа, Азия и Северна Америка.

 

Авторски научни концепции при формулиране на продуктите.

Наличие на научни концепции, на които се основават разработката, производството и разпространението на продуктите. Това са авторски концепции, разработени от учените в Научно-иновационния център на Корпорация "Сибирско здраве".
Цялата научна работа се основава на четири концепции, защитетни с авторско право:

Корпорация „Сибирско здраве” разполага със:

Научно-иновационният център е крупно обединение, което се занимава с медико-биологични изследвания, разработване на оздравителни програми и производство на нови биологично активни препарати за реализация на тези програми. Научно-иновационният център е разположен в академичното градче на Новосибирск. Това дава уникална възможност да се развива плодотворно сътрудничество с водещи научно-изследователски учреждения от световно-известното научно средище и да се създават най-прогресивни и уникални продукти за здравето. 

 

 

 

 

Сибирско здраве

Три производствени бази, отговарящи на световните стандарти за качество и сигурност на всички етапи в производството. 

През 1999 г.,  3 години след основаването на компанията, е построена първата собствена производствена база. През 2007 г.  стартира втора производствена база, построена в съответствие с международните стандарти на GMP, ISO 9001, HAAСP, FDA. През 2016 г. Корпорация "Сибирско здраве" открива своята трета производствена база.

Производствената база позволява най-прогресивните разработки на руските учени и специалистите от Научно-иновационния център да се въплатят в нови уникални продукти, като Корпорация "Сибирско здраве" всяка година пуска над 10 нови продукта. Базата е съоръжена с уникални производствени линии с обща производителност до 120 хиляди опаковки от различни продукти за денонощие. Пълноценната дейност на Научно-иновационният център на Корпорация „Сибирско здраве” би била невъзможна без собствено производство. Наличието на най- съвременни производствени технологии и оборудвания позволяват бързо и своевременно прилагане на руските научни разработки в модерни и конкурентноспособни продукти. Системата за качество на производството съответства на изискванията на ISO 9001:2008.

 

Сибирско здравеСибирско здравеСибирско здравеСибирско здраве


 

 

 

eshop

©2018г. "Сибирско здраве - Русе" ЕООД - All Rights Reserved® | Дизайн и поддръжка: Web Designs Ltd.™ Version: 4.1.0 Нагоре