Доставка

Обща информация:
Фирма «Сибирско здраве-Русе» ЕООД осъществява доставка на поръчаната чрез Интернет магазина продукция в пределите на България и Европа. Доставката на поръчаната и платена продукция се осъществява чрез куриерска фирма «Еконт-Експрес» за поръчки в пределите на Румъния и фирма «Арамекс» за поръчки на територията на Европейски съюз.

Подготовка:
Срокът за подготовка на поръчката за изпращане е 1-2 работни дни след потвърждаване на плащането. Потвърждаване на плащането се смята момента на постъпване на парични средства на банковата сметка на фирмата. 
При избор на плащане чрез наложен платеж (България и Румъния), ние ще установим контакт с Вас по телефона с цел потвърждаване на поръчката.

Доставка на територията на България

Доставката на територията на България се осъществява от фирма "Еконт експрес", която предоставя възможност за наложен платеж.

Доставка до всяка точка на България 1 - 2 работни дни
-доставка до офис на Eконт na поръчки до 100 лв : 4 лв (приблизително)
-доставка до адрес на поръчки под 200 лв: 6лв (приблизително)
-доставка до офис на Еконт на поръчки от 100 лв : безплатна
-доставка до адрес на поръчки от 200 лв : безплатна

Доставки до чужбина

При поръчки на стойност 150 € доставката до другите страни от Европейския съюз е напълно безплатна за клиента. Срокът за доставка до други държави от Европейския съюз е от 3 до 8 работни дни, считано от тръгване на сухопътния транспорт на фирма «Арамекс» в зависимост от страната, в която ще се достави поръчката. Сухопътният транспорт на фирма «Арамекс» тръгва всеки вторник, сряда и петък. При поръчки на стойност по-малка 150 €, сайтът цената на доставка до всяка точка на Европа е 30  .


Вие можете да направите поръчка по телефона или по мейл. 

+359 879 529 320 (български)

+359 888 570 296 

e-mail : info@siberianhealth-eu.com

Моля при възникнали проблеми или допълнителни въпроси, свържете се с нас на посочените по-горе телефони или на нашия и-мейл адрес.

Благодарим Ви, че сте наши клиенти! Бъдете здрави!

от екипа на "Сибирско здраве - Русе"

корпоративно представителство за гр. Русе, адрес ул. Борисова 63, вх. 4, ет. 0, вход от ул. Мария Луиза 23.

Нагоре